Ahad, 29 Mac 2009

Haa..Ni pertunjukkan kasut


he3....bukan3...ni saja aje ambik pic kasut ni...time ni kat jasco bukit raja..lepak dgn spupu bucu..baru balik dari khusus photografer... suka dgn pic ni..sebab...warna dia..bucu tak sabar nak beli lence..masa bucu g khusus to...peaahhhh dia org punya kamera...aduhh terasa dunia bucu kecik tau...gilalah...yang bapak panjangnye lense pun ada..besar2 semunya..gilalah...takut bucu...tapi to semua blakang kira..yang pengting bucu dah ada pengetahuan dlm selok belok mengambik gambar....boleh lah...cuma bucu nak blajar mcm mane nak setting in menual klau kita nak guna manual in house...and mcm mane nak setting kalau kita nak abik pic spontan bila snap pic to tak kabur...soo...kalau org th mcm mane caranya...tlooooonglah ajar bucu...ok muahhhhhhhhhhh..

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam